komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

A ruszkik a Bácskai Sportot is visszabombázták az online kőkorszakba?

2007.05.31. 17:01 csabax

Olvasom a Zindexen, hogy "az oroszok visszabombázzák Észtországot az online kőkorszakba". Vajon ennek is köze lehet ahhoz, hogy a Bácskai Sport szerverét e hét elején ismeretlenek feltörték, s a rajta lévő honlapok jelenleg is elérhetetlenek? Csak kérdezem!

Főleg azért gyanakszom, hogy lehet némi kapcsolat a két esemény között, mert két-három hete feltűnt, hogy több ottani weblapra - főleg a Mogyi SE Baja honlapjára - hirtelen beregisztrált rengeteg, furcsa felhasználónévvel rendelkező figura (pl. ilyen felhasználónevekkel: kgjfpi, euktzopu, njdfdg, stb.) És az volt bennük a közös, hogy kizárólag .ru végződésű e-mail címet adtak meg)

Ehhez mit szóltok? Van benne valami?

(A www.bacskaisport.hu címen a Bácskai Sport nyitólapja helyett jelenleg a tárhelyet szolgáltató Ensim.hu honlapja jön be.)

 


Sajna egyelőre mindegyik bácskaisportos honlap elérhetetlen. :-(

 

Szólj hozzá!

Címkék: baja hacker bácskai sport feltört weblap

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr2790107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása