komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

USA 2008: Obama vagy McCain? Amerikai elnökválasztás percről percre!

2008.11.05. 02:14 csabax

Rekord részvételre számítanak a mai amerikai elnökválasztáson. Az ország 44. elnöke vagy a színesbőrű demokrata párti Barack Obama vagy minden idők legidősebb első mandátumos elnökeként a republikánus John McCain lesz. Az előzetes felmérések Obama győzelmét valószínűsítik, és az első részeredmény is az ő "földcsuszamlásszerű" győzelmét hozta. Az Egyesült Államokban nem közvetlenül a szavazók választják meg az elnököt, a győzelemhez az elektori kollégium többségének, 270 tagjának voksára van szükség.

Kapcsolódó linkek:

Mars forgatni! Élő közvetítés az elnökválasztásról (Index)Megkezdődött az első valóban online követhető elnökválasztás az USA-ban (Prím Online)Valós időben frissített választási térkép (Google)AP hírügynökség élő videóanyag (Associated Press)Campaign ’08 - animált választási térkép és hírportál (CBS)Video Your Vote (You Tube)Obama vagy McCain? Írnak-e történelmet az amerikaiak, lesz-e afro-amerikai lakója a Fehér Háznak?Amerikai elnökválasztás percről percre (Kitekintő)Amerikai elnökválasztás - Barack Obama, John McCain (FN.hu)Fehér Ház: Vote egyszer egy Amerika (Index)USA 2008 elnökválasztás (origo)Obama vagy McCain? Amerikai elnökválasztás percről percre (hvg.hu)

Síelés - síutak | Olcsó repülőjegy | Szilveszter 2008 | Karácsony | Last minute utak | Egzotikus üdülés | All inclusive utak | Előfoglalási akciók | Akciós körutak

Szólj hozzá!

Címkék: választás usa amerikai obama elnökválasztás 2008 barack mccain

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr54750544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása