komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Cenzúra a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumán? (2. rész)

2007.05.12. 00:16 csabax

Jé, hogy mik vannak! Kitiltottak a magát a "Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának" nevező fórumról. Nem indokolták, hogy miért, de nagy valószínűség szerint azért, mert belinkeltem ezen szövetség egyik legeredményesebb duatlonistájának honlapajánlóját. Ezt: http://szucsakos.bacskaisport.hu 

Így legyen ötösöm a lottón! Sajnos nem történt meglepetés, hanem az, amire gondoltam. Vagyis válasz helyett nem csak Szűcs Ákos új honlapjának linkajánlóját ( http://szucsakos.bacskaisport.hu ), de a 2007. május 9-én írt hozzászólásomat, kérdéseimet is válasz és indoklás nélkül törölték.

Egyébként tényleg nem tudom elképzelni, hogy Magyarország egyik legeredményesebb duatlonistájának honlapja ( http://szucsakos.bacskaisport.hu ) miért nem szerepelhet linkként ezen a fórumon, amikor más külső linkajánló ( www.bptriatlon.hu , www.melittase.hu ) kapcsán fel sem merül a törlés. Nyilván az lett volna, az lenne a legegyszerűbb, ha ennek a magát a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevező weblap adminisztrátora vagy fenntartója elmagyarázta volna, hogy a www.bptriatlon.hu miért szabad és a http://szucsakos.bacskaisport.hu miért törlendő?

 

De mivel egyre inkább úgy tűnik, hogy ez nem hivatalos fórum, hanem homokozó, célszerű így játszani. Hátha ekkor megértik, hogy miről van szó. Tehát visszamásolom a törölt hozzászólásomat, és várhatjuk, hogy mi történik. Ha a honlap webmestere vagy a szövetség illetékese válaszol, akkor talán megtudhatjuk, hogy miért szükséges ez az előzetes bejelentés nélküli cenzúra. Amennyiben viszont megint indoklás nélkül törölni fogja (fogják?) a hozzászólást, akkor el kell kezdeni játszadozni vele (velük?) ebben a homokozóban. Vagyis vissza kell másolni az egészet, és megint megkérdezni, hogy Szűcs Ákos honlapjának linkajánlóját ( http://szucsakos.bacskaisport.hu ) miért törlik erről az úgymond hivatalos szövetségi fórumról?


A törölt hozzászólás:


Triatlonisták!


Szerintetek ki és miért cenzúrázza a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevezett akármit? Hovanyecz György webmester megy a saját feje után, és ezzel szórakozik, vagy a szövetség vezetői adhatták ki ezt az ukázt? Tegnap este - a közelgő győri duatlon világbajnokságra való tekintettel - az említett szövetség fórumában figyelmetekbe ajánlottam a Mogyi SE Baja Európa-bajnoki bronzérmes és világbajnoki 5. helyezett sportolójának a frissen elkészült honlapját. SZŰCS ÁKOS elkezdte írni

élményeit és azt, hogyan készül a győri duatlon világbajnokságra, így tehát - gondoltam én gyanútlanul - figyelmetekbe ajánlom a honlapját. Hátha érdekel valakit! Hiszen mégiscsak Magyarország egyik legjobb duatlonistájáról van szó.


Sajnos ma azzal kellett szembesülnöm, hogy a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevezett akármin ott van (még) az általam írt ajánló szöveg, viszont a Szűcs Ákos honlapjára mutató link hiányzik! Törölték!


Egyszerűen nem tudom értelmezni a történteket. Kérlek, segítsetek!


1. Gondoljak arra, hogy a magát a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevező weblapon Magyarország egyik legnevesebb és legeredményesebb duatlonistájának újonnan elkészült honlapját linkkel nem szabad szerepeltetni?

2. Ennek a triatlonszövetségnek a fórumán duatlonról nem szabad írni? (Bár ezt a gondolatot rögtön el is vetem, mert nemrégiben volt Budapesten a rövidtávú duatlon OB, arról pedig minden további nélkül lehetett értekezni a fórumon, ráadásul az ezekkel kapcsolatos linkek most is fenn vannak, működnek.)

3. A magát a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevezett akármin tilos beírni a Magyar Triatlon Szövetség igazolt versenyzője honlapjának címét?

4. Az egyik üzenetét "2. diák" néven aláíró fórumgazda talált magának egy homokozót?

5. Ezen a triatlonszövetségi fórumnak nevezett weblapon nincs egyetlen egy sor sem arról, hogy a fórumozók mihez tartsák magukat, és a gördülékeny működés érdekében mit illik és mit kell betartani. Arról sem írnak egy árva szót sem, hogy célszerű tiszteletben tartani a másik véleményét még akkor is, ha az nem egyezik meg az övékével. Minden valamit is magára adó fórumgazda "általános útmutató", "szabályzat", "netikett", a moderálási alapelvek részletes ismertetése nélkül NEM indít fórumot. Ilyesfajta iránymutatót eddig nem találtam a "Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumán"! Ha mégis van, de elkerülte a figyelmemet, kérlek írjátok meg a címét.

6. A kimoderált, cenzúrázott, eredeti hozzászólásom itt tekinthető meg: http://www.bacskaisport.hu/images/2007/0508_hovi_szucsihonlap.jpg (Ha törölni fogják ezt a linket is, akkor megtaláljátok az IWIW-en! Ott nem cenzúrázgathatnak.)

7. Várom elképzeléseiteket arról, hogy vajon miért törölték ki Szűcs Ákos honlapjának címét!


Köszönettel: Lőrinczi Csaba


***


Pluszinfo:

1. Ha valaki nem olvasta a magát a "Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának" nevező weblapról indoklás nélkül törölt hozzászólásomat, az vagy az IWIW-en vagy itt olvashatja: http://www.bacskaisport.hu/images/2007/20070508_mtszforum_07.jpg

2. Eddigi felhasználónevemmel (csabax) felszólítás és indoklás nélkül kitiltottak erről a magát a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevező weblapról. Ha jól belegondolok, ez már válasz, és talán hűen is tükröz bizonyos állapotokat. Nyilván egyszerűbb a másikba belefojtani a szót és kitiltani a fórumról, mint válaszolni arra, hogy miért törölték indoklás nélkül a közelgő győri világbajnokságra készülő Európa-bajnoki bronzérmes magyar triatlonista új honlapjának linkajánlóját???

Szólj hozzá!

Címkék: sport cenzúra hülyegyerek magyar triatlon szövetség hivatalos fóruma

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr9374498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása