komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Cenzúra a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumán?

2007.05.12. 00:03 csabax

Ezt a hozzászólásom 2007. május 8-án jelent meg a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevezett akármin:

Triatlonisták!

Szerintetek ki és miért cenzúrázza a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevezett akármit? Hovanyecz György webmester megy a saját feje után, és ezzel szórakozik, vagy a szövetség vezetői adhatták ki ezt az ukázt? Tegnap este - a közelgő győri duatlon világbajnokságra való tekintettel - az említett szövetség fórumában figyelmetekbe ajánlottam a Mogyi SE Baja Európa-bajnoki bronzérmes és világbajnoki 5. helyezett sportolójának a frissen elkészült honlapját. SZŰCS ÁKOS elkezdte írni élményeit és azt, hogyan készül a győri duatlon világbajnokságra, így tehát - gondoltam én gyanútlanul - figyelmetekbe ajánlom a honlapját. Hátha érdekel valakit! Hiszen mégiscsak Magyarország egyik legjobb duatlonistájáról van szó.

Sajnos ma azzal kellett szembesülnöm, hogy a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevezett akármin ott van (még) az általam írt ajánló szöveg, viszont a Szűcs Ákos honlapjára mutató link hiányzik! Törölték!

Egyszerűen nem tudom értelmezni a történteket. Kérlek, segítsetek!

1. Gondoljak arra, hogy a magát a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevező weblapon Magyarország egyik legnevesebb és legeredményesebb duatlonistájának újonnan elkészült honlapját linkkel nem szabad szerepeltetni?
2. Ennek a triatlonszövetségnek a fórumán duatlonról nem szabad írni? (Bár ezt a gondolatot rögtön el is vetem, mert nemrégiben volt Budapesten a rövidtávú duatlon OB, arról pedig minden további nélkül lehetett értekezni a fórumon, ráadásul az ezekkel kapcsolatos linkek most is fenn vannak, működnek.)
3. A magát a Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumának nevezett akármin tilos beírni a Magyar Triatlon Szövetség igazolt versenyzője honlapjának címét?
4. Az egyik üzenetét "2. diák" néven aláíró fórumgazda talált magának egy homokozót?
5. Ezen a triatlonszövetségi fórumnak nevezett weblapon nincs egyetlen egy sor sem arról, hogy a fórumozók mihez tartsák magukat, és a gördülékeny működés érdekében mit illik és mit kell betartani. Arról sem írnak egy árva szót sem, hogy célszerű tiszteletben tartani a másik véleményét még akkor is, ha az nem egyezik meg az övékével. Minden valamit is magára adó fórumgazda "általános útmutató", "szabályzat", "netikett", a moderálási alapelvek részletes ismertetése nélkül NEM indít fórumot. Ilyesfajta iránymutatót eddig nem találtam a "Magyar Triatlon Szövetség Hivatalos Fórumán"! Ha mégis van, de elkerülte a figyelmemet, kérlek írjátok meg a címét.
6. A kimoderált, cenzúrázott, eredeti hozzászólásom itt tekinthető meg: http://www.bacskaisport.hu/images/2007/0508_hovi_szucsihonlap.jpg  (Ha törölni fogják ezt a linket is, akkor megtaláljátok az IWIW-en! Ott nem cenzúrázgathatnak.)
7. Várom elképzeléseiteket arról, hogy vajon miért törölték ki Szűcs Ákos honlapjának címét!

Köszönettel: Lőrinczi Csaba

Szólj hozzá!

Címkék: cenzúra hülyegyerek homokozó magyar triatlon szövetség hivatalos fóruma

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr2474495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása