komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Megnyílt Baján a Fitness Sarok

2007.03.23. 16:51 csabax

Tavaly novemberben nyílt meg Baján a Fitness Sarok. Tehát már nem kell máshová utazniuk azoknak, akik az amerikai fallabda vagy a spinracing kedvelõi, de azoknak sem, akik infrakabinban szeretnének méregteleníteni! Az igazán „nagy dobás” talán mégiscsak az országban is ritkaságszámba menõ, kiváló sóbarlang! Már nem kell elutazni az erdélyi Parajdra vagy Lengyelországba, a Wieliczka sóbányába! Most már elég egy séta a bajai Jelky András tér 3. szám alatt található Fitness Sarokba! A céget dr. Koch Róbert és Evanics Zoltán üzemelteti. A Fitness Sarokban van két amerikai fallabda pálya, egy spinracing terem, két infrakabin és egy sóbarlang.

Sóbarlang

Nem túlzás állítani, hogy a sóbarlang a bajai Fitness Sarok egyik ékszerdoboza, leglátogatottabb helye! Az országban két ilyen jó minõségû van: az egyik Pécsett, a másik itt, Baján! Nálunk holt-tengeri és wieliczka-i sóból készült a barlang. Természetesen rendelkezünk klinikai tesztekkel, de számunkra igazán az a fontos, hogy az elmúlt idõszak ragyogó eredményei biztatóak a jövõre nézve! A sóbarlang a következõ betegségekre lehet jó hatással: asztma, hörgõgyulladás, tüdõbetegségek, hurutos orr-, torok-, és gégegyulladás, arcüreg-gyulladás, porártalom, különféle típusú allergiák, túlérzékenység, pikkelysömör, ekzéma, szív-, és érrendszeri betegségek, gyomor-, és nyombélfekély, kimerültség, stressz, csökkent ellenálló képesség, pajzsmirigy betegségei, cukorbetegség, anyagcsere rendellenességek.

Spinracing

Ez nem más, mint csoportos zenés teremkerékpározás, szakképzett oktatók irányításával. De így is mondhatnánk: az utóbbi években az egész világ fitness stúdióiban abszolút slágernek számító spinracing végre Baján is elérhetõ. Kiválóan alkalmazható az állóképesség fejlesztésére, pulzuskontroll mellett zsírégetésre, valamint mentális tréningre is, amelynek elsõsorban a stresszleépítés a célja. A bárki számára élvezhetõ tréning a súlyfelesleggel küzdõ, túlsúlyos vendégektõl kezdve sportolókig mindenki számára ajánlható. A Fitness Sarokban naponta van spinracing program. A programok élvezetesek, garantált a jókedv, így edzés végén jobbára fáradt, de mosolygó emberek szállnak le a kerékpárokról. Fontos tudni, hogy a spinracing edzésekre elõzetesen be kell jelentkezni! Az idõpontokról a helyszínen (Jelky A. tér 3.) vagy a 421-100-as telefonszámon lehet érdeklõdni.

Fallabda

A két pálya amerikai típusú (méretei: 8x5.5x2.7 méter), ebbõl adódóan egy pörgõs, intenzív játék tud kialakulni. Aki kipróbálja, meg is kedveli! A fallabdát eddig javarészt teljesen amatõr játékosokkal ismertettük meg, de már vannak olyan vendégeink is, akik ezért régebben más városba utaztak. Most már õk is Baján fallabdáznak. Decemberben K&H Opel Kupa néven már rendeztünk egy házibajnokságot, míg most február elején elindult az elsõ bajai amatõr fallabda bajnokság. Erre még lehet nevezni a helyszínen, ugyanis svájci rendszerben rendezzük, azonos erõsségûek játszanak egymással!

Infrakabin

A Fitness Sarokban egy 2 és egy 4 fõs kabin áll vendégeink rendelkezésére. Az infrakabin a wellness egyik fontos része: javítja a vérkeringést, megszabadít a súlyfeleslegtõl és a stressztõl. A méregtelenítéssel aktivizálja az immunrendszert, növeli védekezõ, öngyógyító erõinket. Más módszerekkel nem eltávolítható méreganyagok (nehézfémek) kiürítését is lehetõvé teszi; az öregedési folyamatot hosszú távon lassítja. Elõnye a finn szaunával szemben, hogy az alacsonyabb hõmérséklet miatt (40-50 C°) a szívbetegek is nyugodtan használhatják, kellemes közérzetet, teljes relaxációt biztosít.

Fitness Sarok Baja
Minden, ami fitness! Tegye meg az elsõ lépést egészségéért!
Jelentkezzen telefonon: 79/421-100.
6500 Baja, Jelky András tér 3.

***

Ez volt a reklám helye... :-)

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sport baja fitness bácskai sport

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr4150122

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dibujos De Amor A Lapiz Faciles 2017.12.15. 00:29:36

DASH BERLIN - Never Cry Again - Dalszövegek magyarul - angolul

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása