Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Miló Viki meztelenül pózolt

2006.12.02. 20:28 csabax

Várható volt, hogy elõbb-utóbb Miló Viktória göncök nélkül is kamerák elé lép. Nagy riválisa, dr. Csábi Bettina ezt már kétszer megtette. A bajai Bokszhercegnõ elõször 2005 elején engedett a csábításnak, levetkõzött, a fotók a CKM februári számában voltak láthatók. Koller István, Bettina férje és edzõje ekkor - arra a kérdésre, hogy milyenek a feleségérõl készült fotók - ezt mondta: „Jók! Szépek! Olyanok, mint a feleségem! Kétségtelenül erotikus fotók. Szó sem volt arról, hogy Betti meztelenkedni fog. Ha jobban belegondolunk, nyáron a strandon százával lehet ennél sokkal lengébben öltözött lányokkal találkozni.” Bettina legutóbb tavaly decemberben meztelenkedett, akkor a Penthouse magazinban jelentek meg róla ízléses, szép fotók.

Várható volt tehát, hogy ha másért nem is, hát a nagy riválisa, dr. Csábi Bettina miatt, Miló Viki is ledobálja majd magáról a ruhákat. Most jött el az ideje, és szerintem jól tette, hogy megtette. „Élvezi a férfiak mohó pillantásait” - olvasom róla az RTL Klub honlapján. Na ja, ez ám a fölösleges duma, hiszen miért is ne élvezné...

A két csajt 2004. szeptemberében ugrasztotta egymásnak istállójuk fõnöke, Rácz Félix. Balhés egy meccs volt az. A Felix Promotion két világbajnoknõje, a légsúlyú Miló Viktória és a harmatsúlyú dr.   Csábi Bettina a WIBF-GBU szervezet nagylégsúlyú világbajnoki övéért küzdött meg egymással Nagykállón. Miló Viktória fellépti díja 1,5 millió forint volt, a bajai Bokszhercegnõ kénytelen volt beérni   ennek a felével, 750 ezer forinttal. Igaz, Betti - a meccspénzen felül - gyõzelem esetén további 500 ezer forintot kasszírozhatott. Be is zsebelte ezt az 1,25 millió forintot, mert többségi döntéssel legyõzte Miló Viktóriát.

Tudjátok, ez volt az a meccs, melynek végén Miló csalást emlegetett, szerinte ugyanis õ volt a jobb. "Szerintem nagyon jó meccset vívtunk, amelyen kikaptam, de nem veszítettem!" - mondta Miló Viki. „"Meglepett, hogy veresége után már a ringben a bírókat emlegette. ... Mindenki láthatta, hogy jobb voltam! Noha nem haragszom rá, de ez nem jelenti, hogy az õ  szintjére kell süllyednem, ezért nem is kívánok ezzel a továbbiakban foglalkozni." - mondta Csábi Betti.

Azóta Rácz Félix bedobta a törölközõt, dr. Csábi Bettina visszavonult, Miló Viktória pedig mindenkinek drukkol, és meztelenre vetkõzik.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport miló viktória csábi bettina profibox bokszhercegnő 18+

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr4919122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása