komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Kicsi, de lelkes bajai csapat Zomborban

2007.04.13. 22:24 csabax

Zombor Kupa nemzetközi cselgáncsverseny, Zombor (Szerbia). A vajdásági testvértelepülésén immár negyedik alkalommal rendezett nemzetközi tornán a Bajai Judo Club legfiatalabb cselgáncsozói képviselték a Sugovica-parti klubot. A angos versenyen öt ország - Szerbia, Montenegro, Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Magyarország - 24 egyesületének dzsúdósai léptek tatamira. A kis létszámú, ám lelkes bajai csapat három éremmel tért haza. (további részletek ITT)

Cselgáncs: Vass Antal Magyar Kupát nyert
Diák A-korcsoportos Magyar Köztársaság Kupa, Siklós. A háromtagú bajai csapat két éremmel tért haza a kupadöntőről. Vass Antal (45 kg) ismét bizonyított: kiváló küzdőszellemének és felkészültségének köszönhetően megnyerte a súlycsoportja versenyét. Kupagyőztes lett! Kovács Zoltán két meggyőző győzelem után bejutott a döntőbe, ahol figyelmetlensége miatt vereséget szenvedett. (további részletek ITT)


Duatlon: Straub fölényesen nyert Százhalombattán
Straub Róbert fölényesen nyerte meg a százhalombattai duatlonversenyt, mely egyben Pest megyei duatlon diákolimpia is volt. A Mogyi SE Baja sportolója az V. korcsoportos fiúk versenyében (1990-1991-ben szül.) 33 perc 52 másodperc alatt teljesítette a távot és több mint egy percet vert rá a második helyezettre. Említésre méltó, hogy Robi elsőéves ifjúsági versenyzőként érte el ezt az eredményt. (további részletek ITT)

Szólj hozzá!

Címkék: sport baja bácskai sport cselgáncs duatlon

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr5258345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása