komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Legyél Baja város borkirálynője!

2008.09.16. 19:04 csabax

Szeptember végén megtudhatjuk, hogy ki lesz Baja borkirálynője. A szerencsés hölgyet az újbor fesztiválon választják meg, s a borkirálynői cím egy évig kizárólag az övé lesz. A borkirálynő megválasztása szeptember 28-án 15 órakor kezdődő ünnepi program keretében történik Baján, a Szentháromság téri nagyszínpadon, ahol a borkirálynő-jelöltek saját alkalmi ruhájukban felvonulnak a zsűri előtt.

Minden jelentkező hölgynek a színpadon egy borászati próbatételt kell teljesítenie.

Jelentkezési feltételek:
• Betöltött 18. életév – 30. évnél nem idősebb életkor
• Baja és Baja környéki lakóhely

Értékelési szempontok:
• Szépség
• Kisugárzás
• Minimális borászati ismeretek

Díjak a Baja Marketing Kft. és az Androméda Travel felajánlásával:
I. díj: 4 fő részére borkóstolóval egybekötött exclusive vacsora 30.000,- Ft. értékben a Koch Borászatban és 4 fős 7 napos – 2009. májusi – Makrigialosi nyaralás, szállás felajánlással.
II. díj: ajándékcsomag a Hajós-Baja Borvidék legjobb boraiból 20.000,- Ft. értékben és 2 fős 7 napos – 2009. májusi – Makrigialosi nyaralás, szállás felajánlással.
III. díj: ajándékutalvány 10.000,- Ft értékben, amely levásárolható az Amica üzletben (Baja, Déri Frigyes sétány) és 2 fős 5 napos – 2008. szilveszteri – Makrigialosi nyaralás, szállás felajánlással.

Bajai és Baja környéki lakóhellyel rendelkező lányok, hölgyek fényképes bemutatkozó levelét várjuk a Baja Marketing Kft. (6500 Baja, Szentháromság tér 11.) irodájába vagy a bajamarketing@bajavaros.hu e-mail címre.

Nevezési díj: nincs. Nevezési határidő: 2008. szeptember 20.

Továbbiak itt: BAJASTORY.info - www.bajastory.info

Szólj hozzá!

Címkék: baja baja story szentháromság tér hajós bajai borvidék borkirálynő androméda travel baja marketing bajai újbor fesztivál koch borászat makrigialos

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr66666594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása