komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Baján októbertől ismét fizetni kell a parkolásért

2008.08.07. 15:30 csabax

Két évvel ezelőtt szüntette meg a helyi önkormányzat a fizetős parkolást Baján. Az akkori - MSZP-SZDSZ irányítású városvezetés - az önkormányzati választások előtt gondolta úgy, hogy a továbbiakban nem kell fizetni a parkolásért a Sugovica-parti városban. Akkoriban sokan kampányfogásnak számították be a két évvel ezelőtti városházi döntést, de mint kiderült, ez sem segített a hatalmon lévőknek: a 2006. őszi önkormányzati választásokon a Fidesz kényelmes többséget szerzett.

Most a Fidesz irányította városvezetés (akárcsak évekkel korábban az MSZP-SZDSZ duó által irányított helyi önkormányzat) úgy döntött, hogy fizetni kell a parkolásért Baján. Most úgy tűnik, hogy október 1-től.

Fizető parkolóhelyek felsorolása, díjak, bérletek, szavazás itt: BAJASTORY.info

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz szdsz önkormányzat baja parkolás bajai baja story fizető

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr59605310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása