komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Réka lesz Simon Boglárka? Bajai lány is szerepelhet az István, a király jubileumi díszelőadásán?

2008.02.29. 11:29 csabax

Bajai lány is szerepelhet majd az István, a király rockopera 25 éves jubileuma alkalmából rendezendő díszelőadáson? Úgy tűnik, jó esély van erre! Simon Boglárka ismét csodálatos volt, és bejutott a Társulat című műsor döntőjébe! Nem mondhatni, hogy könnyű feladat volt előadni Cserháti Zsuzsa Kicsi gyere velem rózsát szedni című dalt, de a bajai III. Béla Gimnázium Színistúdiójának egykori kiválósága jól oldotta meg a feladatot.

Annyira, hogy Bogi egyenesen jutott a döntőbe, így döntött a zsűri (Szikora János rendező, Szulák Andrea énekesnő, Keveházi Krisztina mozgástanár, Alföldi Róbert színész-rendező és művészeti vezető, Kocsák Tibor zenei vezető, zeneszerző).

Simon Boglárka Simon Boglárka 1999-től 2005-ig volt a bajai III. Béla Gimnázium tanulója (hat évfolyamos tagozat). Már első gimnáziumi évében csatlakozott az iskola színistúdiójához. Itt kezdte - és folytatta hat éven keresztül - színpadi tanulmányait Ottmár Attila irányításával, sőt, miután elballagott az intézményből, a későbbiekben is rendszeresen visszatért és részt vett a társulat munkájában, előadásaiban. Emellett gimnáziumi évei alatt végig tagja volt az iskola leánykarának és a tanárokból, diákokból álló Bélás Singers vegyeskórusnak. Itt Pethőné Kővári Andrea tanárnő vezetésével fejlesztette énekhangját, zenei tudását.

További részletek itt olvashatók: BAJA STORY http://story.bacskaisport.hu/zene/reka-lesz-simon-boglarka-bajai-lany-is-szerepelhet-az-istvan-a-kiraly-jubileumi-eloadasan.story

Szólj hozzá!

Címkék: tv m1 baja réka bajai baja story rockopera társulat cserháti zsuzsa bogi istván a király simon boglárka iii. béla gimnázium ottmár attila

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr18359229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása