komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Révfy Zoltán ezt ígérte: sportuszoda bővítése, könnyűszerkezetű, műfüves focicsarnok

2008.02.10. 20:45 csabax

No, ez az, amire nem csak a hívők mondhatják azt, hogy adja az Isten, hogy így legyen. Nagyon-nagyon kell szurkolni annak, hogy igaz legyen és meg is valósuljon mindaz, amit Révfy Zoltán bajai polgármester ígért. Mert azért a pontosság kedvéért hozzá kell tenni, hogy a Lényegben felsorolt dolgok nem tények, hanem ígéretek. Vagyis a városi sporttámogatás másfélszeresére emelése, a városi sportuszoda bővítése, könnyűszerkezetű, műfüves focicsarnok egyelőre csak ígéret.
És a lényeg (szerintünk) jeenleg az, hogy jó lenne, ha Révfy Zoltán bajai polgármester - és nyilván a fideszes irányítású bajai önkormányzat - ígérete valóra válna. Baja polgármestere a város és a bajai polgárok számára is fontos dolgokat ígért. Reméljük, hogy igazat beszélt, és nem hazudott.

TOVÁBB

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci pénz baja polgármester bajai baja story révfy zoltán sportuszoda

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr96334077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása