komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Till Tamás csontjait ásták ki?

2007.11.20. 21:17 csabax

Tomi (12) csontjait ásták ki? címmel arról közöl írást a Blikk, hogy “leporolták a rendőrségen a Till-ügy aktáit, a nyomozók újra átnézik a hét éve eltűnt bajai kisfiú hozzátartozóinak, ismerőseinek vallomásait. Néhány hónapja ugyanis emberi csontokat találtak egy építkezésen, egyelőre vizsgálják a maradványokat, nem kizárható, hogy a kisfiú porhüvelye került elő.” Till Tamás 2000. május végén tűnt el Bajáról. A városhoz közeli erdős terület (vadaspark) mellett látták utoljára, három hónappal később kerékpárját is itt találták meg.

Nem ez az első eset, hogy megtalálni vélik Tamás földi maradványait. Idén januárban például a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense arról számolt be az MTV-nek, hogy “2 emberi csontmaradványt találtunk, vélhetően egy gyerek csontjai, bízunk benne, hogy a következő napokban meg tudja azt állapítani a szakértő, hogy vajon 20 év alattiak vagy felettiek a kisebb csontok.”

Tovább: bajai internetes portál

Szólj hozzá!

Címkék: média lapszemle rendőrség baja bajai baja story bács kiskun eltűnt

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr87236220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása