komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Nem hív a vasút, vár a sztrájk!

2007.11.20. 21:28 csabax

Sztrájk! Nem javasolt november 21-én, szerdán vonatozni! Legalábbis a MÁV nem javasolja vonatozásra ezt a napot. Pont kapóra jön, hogy épp holnap játszik hazánkban EB-selejtezőt az Európa-bajnok görög labdarúgó válogatott.

Nem született megállapodás a november 21-i sztrájk idején biztosítandó még elégséges szolgáltatásokról a vasúttársaságok és a szakszervezetek között, a vonatok közlekedése ezért kiszámíthatatlan lesz. A hatórás általános vasutassztrájk ideje alatt, november 21-én, szerdán reggel 6.00 és 12.00 óra között, illetve a munkabeszüntetést követő időszakban késésekre, járat-kimaradásokra, útvonal-rövidülésekre kell számítani, a vonatok közlekedése tehát ebben az időszakban kiszámíthatatlan lesz.

Tovább: bajai internetes portál.

Szólj hozzá!

Címkék: máv erotika sztrájk liga baja story gaskó

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr80236236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása