komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Három bajai rendőr sérült meg a budapesti ünnepi zavargásokban

2007.11.01. 16:45 csabax

Tizenkilenc ember, öt civil és tizennégy rendőr sérült meg a forradalmi évforduló előestéjén, az október 22-i budapesti az utcai zavargásokban, a demonstráció oszlatása közben - közölte Bencze József országos rendőrfőkapitány a rendőrség másnap reggeli tájékoztatóján. Tóth Gábor, Budapest főkapitánya arról beszélt, hogy a rendőrség fellépése szakszerű, törvényes és arányos volt, amikor feloszlatták a Nagymező utcában az egyenruhásokra támadó tömeget. A megyei napilap jóvoltából időközben azt is megtudhattuk, hogy a 14 sérült rendőr közül heten Bács-Kiskun megyeiek. Most a Baja Story jóvoltából azt is megtudhatjuk, hogy a hét megyebeli sérült közül három bajai rendőr.

Bajai rendőr szenvedett égési sérüléseket a Molotov-koktélos támadásban. Egy másik bajai rendőr olyan térdsérülést szenvedett, hogy műtét vár rá.

A teljes írás a BAJA STORY magazinban olvasható: KLIKK ide!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest rendőrség tüntetés rendőr baja forradalom bajai baja story utcai zavargások molotov koktél sérült

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr3215352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása