komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Árpád-sávos vagy nem árpád-sávos település Baja?

2007.08.12. 15:25 csabax

A Hetek című hetilap 2007. július 27-én megjelent száma arról számolt be, hogy Magyarországon több mint száz település igényelt Árpád-sávos lobogót, amelyet a Jobbik nevű politikai párt ajánlott fel az önkormányzatoknak. A publicisztika többek között városunkat, Baját is megemlíti: „…Cegléd, Szarvas, Baja, Kecel, Karcag is az “árpádsávos települések” listáját gyarapítja…” Mint Baján élő adófizető és cikkíró kíváncsi vagyok, hogy ez igaz-e? És amennyiben igaz, milyen körülmények között történt az átadás. Éppen ezért az alábbi kérdéseimet juttattam el Baja Város Jegyzőjéhez, a Jegyzői Hivatalához elektronikus levél formájában (mivel a jegyzőnek és a jegyzői hivatalnak nincs publikus e-mail címe, ezért a www.bajavaros.hu weboldalon található bejelentes@bajavaros.hu e-mail címre küldtem “Kérdés Baja Város Jegyzőjéhez” tárgyú érdeklődésem):

Tisztelt Baja Város Jegyzője! Tisztelt Jegyzői Hivatal!

A Hetek című országos hetilap 2007. július 27-i számának 20. oldalán olvastam, hogy a Jobbik nevezetű politikai párt Árpád-sávos zászlókat adományozott. Itt leírják: „Több mint száz település igényelte már a lobogót, melynek köszönhetően hazánkban létrejött a „sávos” és „nem sávos” önkormányzatok hálózata. A cikk Baja városát, városunkat is azon települések között említi amelyek átvették zászlót.

Alevélhez csatolom a cikk másolatát.

A következő kérdéseim vannak a tisztelt Jegyző úrhoz:
1. Igaz-e a cikk állítása?
2. Ha igaz, akkor mikor történt az Árpád-sávos zászló hivatalos átvétele Baja Város Önkormányzata részéről?
3. Ha megtörtént az átvétel, akkor személy szerint ki vette át Baja Város önkormányzata nevében?
4. Ha megtörtént az átvétel, akkor jelenleg hol található Baján az átvett Árpád-sávos zászló?
5. Ha igaz a zászló átvétele, akkor mikor hozzák nyilvánosságra, hogy a város adófizető polgárai is megismerjék az átadás részletes körülményeit?

Kérdéseimre várom a Tisztelt Jegyző úr válaszát!

További részletek ITT!

Szólj hozzá!

Címkék: politika lapszemle baja jobbik árpád sávos baja story hetek

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr66137688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása