komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Szavazz a legjobb helyi weblapra! Szavazz a BAJA STORY magazinra!

2007.07.28. 16:44 csabax

HVG helyi.érték szavazás: Szavazz a legjobb helyi weblapra! Szavazz a BAJA STORY magazinra! Segítsd szavazatoddal a bajai internetes hírlapot! KLIKK IDE!
Szavazz a legjobb helyi weblapra! Szavazz a BAJA STORY magazinra!
Segítsd szavazatoddal a bajai internetes hírlapot: story.bacskaisport.hu! KLIKK IDE!


A BAJA STORY bajai internetes információs- és véleménymagazin bekerült a legjobb honlapok közé a HVG HELYI.ÉRTÉK szavazásán! (A helyi.érték a legjobb netes helyi oldalak versenye.) A megmérettetés innentől kezdve - nagy valószínűség szerint - a versenyben lévők melletti szimpátiaszavazás lesz. Bajáról és környékéról a BAJA STORY az egyetlen versenyben lévő internetes honlap, ezért kérlek, hogy szavazz rá és segítsd hozzá a minél előkelőbb helyezés eléréséhez. Ha a Baja Story dobogós lesz egy ilyen rangos versenyen, ezzel megint szeretett városunkra, Bajára irányíthatjuk az ország figyelmét.

Szavazni a következő internetes oldalon lehet: http://hvg.hu/GoldenBlogVote2.aspx

Egy e-mail címmel ÉRVÉNYESEN csak egyszer lehet szavazni. A szavazatokat érvényesíteni kell, hogy lássák, valós emailcímről érkeztek a voksok. Miután beírtátok az e-mail címeteket, a 10 ezer fő feletti települések kategóriájánál a legördülő menüben ezt kell kiválasztani: story.bacskaisport.hu (ez a Baja Story internetes címe). A MEHET gombra kattintva kaptok egy e-mail-t, s az abban található linkre kattintva kell érvényesíteni a szavazatot. A szavazási határidő: 2007. augusztus 1. 24 óra.

Szólj hozzá!

Címkék: hvg baja baja story helyi.érték goldenblokk szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr66127125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása