komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Pornómentes bannerek a bajai Központi suliért

2007.07.24. 15:27 csabax

A bajai fideszes többségű önkormányzat akár nekem is eladhatná a Központi Általános Iskola épületét. Örömest fizetnék bannerrel. Igaz, hogy  a Bácskai Sport Lapcsaládnak nincs még pornó jellegű pornóoldalakat működtető honlapja, de ha ezen múlik majd a dolog, isten bizony, összedobunk néhányat. Nehogy már ezen múljon, hogy megkapom a Központit, vagy más lesz a befutó.
Kicsire nem adunk, nagyban játszunk! Éppen ezért van egy tisztességes ajánlatom, hadd lássák a bajai képviselők, hogy van érzékem az üzlethez. Szóval a Központi suli épületéért cserébe pénzt nem adok az önkormányzatnak, viszont jöhet a barter! Kiszámoltam: 6,7 filléres áron adok az önkormányzatnak 600 millió bannert. Szerintem ez baromi jó üzlet, mindenki jól jár. Főleg én.

Ha nem adják nekem a Központit, akkor kaptam egy IJ-kártyát. Így jártam! De legalább nem mondhatják azt, hogy meg sem próbáltam.

Sajna nem vagyok az első, mert hódmezővásárhelyi fideszes többségű közgyűlés már kötött egy ilyenféle üzletet. Ettől persze még reménykedhetek, hogy - amikor el akarják adni a Központit - Baján nekem áll a zászló. Ha pedig az üzlethez muszáj pornóoldalakkal rendelkezni, kérem, időben szóljanak.

Szólj hozzá!

Címkék: story baja hüjemagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr46124033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása