komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Bevállalósak a bajai csajok?

2007.07.04. 10:35 csabax

Tényleg szépek-e a bajai csajok vagy csak annak nevezik őket? A Baja Story magazin most indult BAJAI CSAJOK fotórovata révén erről most  mindenki - aki akar és akit érdedkel - meggyőződhet. Eljött tehhát az idő, és meg lehet mutatni a világnak, hogy milyen szép lányok élnek Baján  és térségében. Várjuk a szép csajok jelentkezését, fotóikat, bemutatkozásukat.

Hogyan kerülhetsz be a Bajai Csajok fotórovatba?
A Baja Story internetes magazin BAJAI CSAJOK fotórovatába olyan szép, kellemes megjelenésû 16-35 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk,  akik vállalják, hogy szépségüket ily módon is megmutatják. Tehát bármely 16 év feletti csaj lehet Baja Szépe, aki érez magában önbizalmat és felszabadultan tud viselkedni a fényképezőgép előtt.
További információk és jelentkezés itt: BAJA STORY http://story.bacskaisport.hu/2007/07/04/bevallalosak-a-bajai-csajok/

 

Szólj hozzá!

Címkék: szépség baja sztárok bácskai sport baja story

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr75111369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása