komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Hirdetés 1000 forintért 10 évre!

2007.04.17. 23:18 csabax

Portré: Márity János
„Az ember semmi más, mint amivé önmagát teszi.” /Satre/ A sportot kedvelő bajaiak közül sokan ismerik a hatvanas évek igen eredményes gerelyhajítóját, Márity Jánost; arról viszont kevesebben tudnak, hogy szeniorként ma is versenyszerűen sportol, mi több: győzelmet győzelemre halmoz. Lényeg

Kosárlabda : Bajai kosárcsapat a vajdasági bajnokság élén!
Itt egy hír a bajai legények szerepléséről a vajdasági VIBA Ligában. Mert ugyebár, mint már írtuk, a Bajai Bácska fiatal kosarasai bizony nem csak a hazai bajnokságban indultak, de a szomszédok pontvadászatában is vitézkednek! Bácskai Sport

MIÉRT ÉRDEMES HIRDETNI AZ "EGYMILLIÓ FORINT A BÁCSKAI SPORTÉRT" HONLAPON?
- Ezt a hirdetési formát azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek ajánlom, akik rendelkeznek honlappal. Azoknak, akik itt vásárolnak egy kisebb hirdetőfelületet, s egy  figyelemfelkeltő reklámmal (mely egyben link a honlapjukra, ahol sok hasznos információval várják a látogatót) felhívják magukra, termékeikre, szolgáltatásaikra a figyelmet!
- Nem az a cél, hogy a támogatók nagyokat hirdessenek a honlapon! Annál inkább az, hogy sok kicsi sokra megy alapon rengeteg apró, olcsó hirdetés kerüljön fel rá. Tehát jobbára 1-3-5-7 ezer forintos, vagy ha valaki többet szán rá, akkor 10-15-20 ezer forintos hirdetésekből teljen meg az egymillió pixeles felület. Például hogy ha neked van honlapod, vagy a cégnek van honlapja, akkor azt meg lehet hirdetni mondjuk 1 vagy 3 ezer forintért, és felhívni a barátok és ismerősök figyelmét erre a kezdeményezésre és erre az új hirdetési lehetőségre.

Szólj hozzá!

Címkék: média lapszemle bácskai sport 1 millió forintos összefogás a bácskai sportért lényeg

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr5860085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása