komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Vasárnap reggel Triatlon Világkupa Japánban!

2007.04.14. 23:40 csabax

Magyar idő szerint vasárnap kora reggel Koch Renáta és Bajai Péter is rajthoz áll a Japán déli részén, Ishigaki-ban rendezendő Triatlon Világkupán. Ez a verseny a idei Világkupa-sorozat második futama, a pénzdíj 100.000 dollár, és természetesen nagyon fontos olimpiai kvalifikációs pontokat lehet begyűjteni. A mogyisok is ezért utaztak el a felkelő nap országába. Jó lenne, ha összejönne valami szép eredmény. A Világkupa a nők futamával Nicola Spirigkezdődik - magyar idő szerint - vasárnap reggel 6 órakor. Ekkor lehet rákapcsolódni az ITU honlapjára, élőben nézni a versenyt, és szurkolni ezerrel Reninek. (És Nicolának!  Jelzem, hogy nagy kedvencem, Nicola Spirig (a mellékelt fotón is ő látható) is indul, és ha nem is lesz az első 10-ben, nagyon remélem, hogy az első 15 között azért ott lesz! Szurkolok ám körömszakadtáig! :-))) Petiék futama reggel háromnegyed 9-kor kezdődik. Tessék szurkolni az olimpiai kerettag bajai triatlonistának!

Reméljük, hogy ez az élő közvetítés sokkal élvezhetőbb lesz, mint az ausztráliai volt. Azért utólag elnézést is kért az ITU, hogy nem klappoltak a dolgok. Erre a triatlon világkupára azt ígérik, hogy 13 kameréval közvetítenek, valamint azt is, hogy otthunkban nyugodtan hátradőlhetünk a fotelben és élvezhetjük a versenyt. Így legyen! És amúgy hol van ez az Ishigaki? Japán legdélibb részén, Okinawán. Sőt, a Yaeyama szigetcsoport - melynek egyike Ishigaki - földrajzilag nem is igazán tartozik Japánhoz, hiszen Tajvan csupán 200 kilométerre van, míg Kyushu 500, Tokió pedig 2000 kilométerre fekszik.

SZEMEZGETŐ A RAJTLISTÁRÓL (2007 Ishigaki BG Triathlon World Cup).

FÉRFIAK.
A magyar indulók: Bajai Péter (Mogyi SE Baja), Kuttor Csaba (Team Miskolc), Török Dániel (TVL-Mali). További indulók: Kahlefeldt Brad AUS, Gemmell Kris NZL,  Docherty Bevan NZL, Atkinson Courtney AUS, Thompson Simon AUS, Reed Shane NZL, D'Aquino Emilio ITA, Pais Bruno POR, Fleureton Cedric FRA, Whitfield Simon CAN,  Glushchenko Andriy, Wild Ruedi SUI, Albert Marko EST, Tovar Jose ESP, Justus Steffen GER, Sudrie Sylvain FRA. (a teljes rajtlista ITT olvasható)

NŐK. A magyar indulók: Koch Renáta (Mogyi SE Baja), Szabó Zita (Debrecen), Walkó Andrea (TVK-Mali). További indulók: Snowsill Emma AUS, Densham Erin AUS, Fernandes  Vanessa POR, Tanner Debbie NZL, Hewitt Andrea NZL, Luxford Annabel AUS, Whitcombe Andrea GBR, Nicola Spirig SUI, Warriner Samantha NZL, Cortassa Nadia ITA, Di  marco Messmer Magali SUI, Harrison Jessica FRA, Peon Carole FRA, Hill Rina AUS, Jouve Virginie FRA, Savege Jill CAN, Lanza Beatrice ITA, Prystayko Olesya UKR. (a teljes rajtlista ITT olvasható)

Szólj hozzá!

Címkék: sport triatlon bajai péter koch renáta nicola spirig

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr6058715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása