komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

1 MILLIÓ FORINT A BÁCSKAI SPORTÉRT

2007.04.08. 23:44 csabax

MI IS EZ AZ "1 MILLIÓ FORINT A BÁCSKAI SPORTÉRT" NÉVEN FUTÓ KEZDEMÉNYEZÉS?

ELŐZMÉNYEK
Alex Tew brit egyetemistának sikerült! Iskolai tanulmányaira akarta összegyűjteni a pénzt oly módon, hogy honlapjának egymillió pixelét kínálta fel - képpontonként egydolláros áron. Az egymillió dolláros honlapon az összes hirdetési felület elkelt! Tew követői már nem voltak ilyen sikeresek, így egyelőre úgy tűnik, hogy a siker egyszeri.

MIÉRT LEHET JÓ EZ AZ "EGYMILLIÓ FORINT A BÁCSKAI SPORTÉRT" HONLAP?
Azért, mert ezúttal nem csak egyéni érdekről van szó. Ebben az egészben az egyéni érdek mindössze annyi, hogy megmentsük a nehéz anyagi helyzetben lévő Bácskai Sport című újságot a megszűnéstől. Tehát megsegítsük abban, hogy - ahogy eddig az utóbbi bő egy évtizedben mindig, úgy ezután is - közölje a híreket, cikkeket Baja és környéke sportjáról. (A sport a fő profil, de az  évek során az újság helytörténeti, utazási, gasztronómiai és szórakoztató rovatokkal bővült)
A nem egyéni érdek az, hogy amennyiben sikeres lesz a kezdeményezés, a befolyó pénz egy részét a Bácskai Sport a bácskai sportra fordítja, támogat sportolókat, csapatokat, sportegyesületeket, elsősorban a sok kicsi sokra megy alapon.
Például így: Ha sikeres lesz a bácskai sportért való összefogásra való kezdeményezésünk, az 1 millió forint a bácskai sportért honlap bevételéből ez az három támogatás:
- 10 focilabda a megyei II. osztályú Bajaszentistváni SK labdarúgó csapatának
- 10 kosárlabda a vajdasági VIBA Ligában is vitézkedő Bajai Bácska FKE kadettcsapatának
- 10 focilabda a megye III-as Garai KSE labadrúgó csapatának.
(de terveink között szerepel például Dorogi Tamás atléta sportszereléssel való megsegítése, valamint a FuTeam támogatása abban, hogy végre-valahára Baja egy országos szintű, rangos futóversenyt rendezhessen!)

MIÉRT ÉRDEMES AZ "EGYMILLIÓ FORINT A BÁCSKAI SPORTÉRT" HONLAPON HIRDETNI?
Azért, mert 1 pixel mindössze egy forintba kerül! Méghozzá 10 évre! Ugyanis a bácskai sportot támogató cég, vállalkozó, magánszemély hirdetése egy évtizedig lesz látható a honlapon. Azért érdemes hirdetni a honlapon, mert a hirdetés nem „kallódik el”, hiszen amíg lesz Bácskai Sport című újság, addig 1 forint a bácskai sportért honlap és az ezen lévő  hirdetések folyamatos reklámozást kap.  (A Bácskai Sport idei látogatottsága a szerveren futó Webalizer szerint: januárban 868512 oldalletöltés, 55912 egyedi látogató; februárban 450629 oldalletöltés, 41010 egyedi látogató; márciusban 492488 oldalletöltés, 42804 egyedi látogató.)  A részletes látogatottsági statisztika ITT tekinthető meg.

MEKKORA FELÜLETET VÁSÁROLHAT AZ "EGYMILLIÓ FORINT A BÁCSKAI SPORTÉRT" HONLAPON?
A legkisebb megvásárolható felület 1000 pixel, tehát legkevesebb 1000 forintot kell szánni a hirdetésre és a bácskai sport támogatására. Ez például azt jelenti, hogy a következő tíz évre hirdetés gyanánt befektetett 1000 forintja napi 0,27397 forint hirdetési kiadást jelent. Ez nem nagy pénz ahhoz a reklámhoz képest, amit ezért a pénzért kap!

HOGYAN HIRDETHET AZ "EGYMILLIÓ FORINT A BÁCSKAI SPORTÉRT" HONLAPON?
Kérjük, hogy hirdetési szándékukat e-mailben jelezzék az info@bacskaisport.hu címen. Az info@bacskaisport.hu e-mail címre várjuk a megjelentetni kívánt, készre elkészített hirdetést is. Kizárólag jpg vagy gif állományt fogadunk el, mindenféle animáció  kizárva! Kérjük, hogy a megrendelő e-mailben közöljék, hogy hirdetésük melyik internetes címre mutasson. Ez arra jó, hogy adott esetben a figyelemfelkeltés után a látogató az  Önök honlapján olvassa el a vele közölni kívánt információkat!
Kedves hirdetőinket arra is kérjük, hogy a megrendelő levélben arról is nyilatkozzanak, hogy nevük és támogatásuk  összege megjelenhet-e a honlapon a Hirdetők névsora rovatban?!
Szükség van továbbá az összes adatra, mely alapján kiállíthatjuk a számlát. Hirdetőink ajánlott levélben kapják kézhez a számlát.
Nagyon fontos! Kérjük, hogy a megrendelő e-mailben a tárgy rovathoz írják oda, hogy: 1 millió forint a bácskai sportért.

>>> a teljes anyag itt olvasható!

 

Szólj hozzá!

Címkék: média sport bácskai sport 1 millió forint a bácskai sportért

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr5356317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása