komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Sörözni jó!

2007.03.30. 09:50 csabax

Arany sör és hófehér hab, gyöngyöző pohár, szertartásos sörcsapolás, guruló hordók, jókedélyű társaság, hajnalig tartó buli, komoly beszélgetések, kinek mi jut eszébe a sörről. Ez a többezer éves ital túlélt népvándorlásokat, járványokat, királyi lakomákat de évekig húzódó alkoholtilalmakat is, miközben a sörfőzés és a sörfogyasztás megteremtette a maga hagyományait, rítusait, létrejöttek olyan különlegességek, mint a szűretlen búzasör, az apátsági sörök vagy az alkoholmentes változatok. A Magyar Sörgyártók Szövetsége 2007-ben ismét a sör és az alkotóművészet kedvelőihez fordulva írja ki fotópályázatát.

A versenyre bárki nevezési díj nélkül pályázhat, aki elfogadja a kiírók feltételeit és a beküldött fotók szerzői jogi birtokosa. A fotók beküldési határideje: 2007. május 31. Eddig az időpontig a részvevők egymás alkotásaira is szavazhatnak a weboldalon. A pályázati határidő lejártát követően a szavazatokat összesítik és a legtöbb ajánlást kapott alkotás készítője, valamint a szakmai zsűri által kiválasztott fotó alkotója értékes jutalomban részesül. A legtalálóbb 20 alkotással szélesebb közönség is megismerkedhet a Sörözni jó! címmel júniusban rendezett kiállításon.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Részvétel valamint a Részvételi feltételek pont alatt összefoglalt pályázati kiírást. Az ünnepélyes eredményhirdetés pontos időpontját a pályázat hivatalos oldalán tesszük közzé, a nyerteseket az általuk megadott email címen értesítjük.

Addig is, ha ihletre lenne szükséged, fedezd fel milyen sörfajták vannak vagy olvasgass a sör történelméről!

Magyar Sörgyártók Szövetsége

Szólj hozzá!

Címkék: sör fotópályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr9952595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása