komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Baja Pláza Outlet

2007.03.26. 16:43 csabax

Nicsak, hogy mik vannak! Pontosabban: lesznek! Úgy tűnik, hogy outlet is, pláza is lesz Baján, a Nagy István utcai volt Tüzép helyén. Ha minden igaz...

Olvasom az iwiw-en az egyik bajai fórumot (Vitafórum Baja városáról), és közben nagyokat pislogok kifelé a fejemből. Halvadász jóvoltából az mfor-on közölt cikk húsz perccel a megjelenést követően már ott virított a bajai fórumban.

Pláza Baján! No, ez érdekes, uccu neki! És hogy a fenébe bírták eddig titokban tartani?

A beruházó honlapján ezt lehet olvasni: "Az MPF Holding cégcsoport újabb befektetése fog elkészülni 2007 őszére - saját tulajdonú területén, Baján a cégcsoport egy bevásárló és szórakoztató központot nyit Baja Pláza Outlet néven, ahol a városi plázák kényelmes jellege és az outletek kedvező vásárlási lehetőségei forrnak egybe. A közel 3 mrd Ft-os projekt alapkő letételére és első kapavágására márciusban kerül sor. Az építés kezdeti stádiumában a terveket lehetőség lesz a stratégia bérlők részére egyedien kialakítani, miközben a kiadható terület 8,5%-a már kiadásra került. Nézze meg a Baja Pláza weboldalát további információkért --> www.bajaplaza.hu"

Szóval, ha jól olvasom: alapkőletétel és első kapavágására márciusban. Most március 26-át mutat az eredményjelző. Lehet, hogy csak én nem hallottam a kapát, így tehát légyszí, ha valaki tud erről valami infót, akkor írjon!

Szólj hozzá!

Címkék: utazás baja plaza outlet

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr351197

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: » Talmácsi Gábor világbajnok 2007.11.04. 20:53:05

[...]helyet, ettől nem messze felépül a Lidl, a Nagy István utca környékére tervezik a Baja Pláza Outlet fantázianévre hallgató bevásárlóközpont-szerű[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása