komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Szolgálok, s védek!

2006.12.07. 23:45 csabax

Félrebambulok egy picit, és máris leesek a falvédőről. Ez van! Oda kéne már kovácsolnom magam a vashoz. Lényeg, ami. Vagyis ma például az, hogy Hosszú Katinka nagyon jó eredménnyel kezdett a finnországi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Ez itt délen, a fővárosi nagyfőnökök és a politika szűklátókörén kívül, tehát Baján, fontos! Számomra legalábbis az. Szóval 200 vegyesen Katinka hatodik lett Helsinkiben. És ez még csak a kezdet.

Kezdet volt ma este a svédországi női kézilabda Európa-bajnokságon is. „Szolgálok, s védek!” - mondhatta Pálinger Kati, mielőtt beállt a kapuba és rátolta a frászt a kis híján osztrákmentes sógornőkre. HUN-AUT 42-23. Sima liba! Záksőn!

Nézem: tótawé mester arról ír, hogy Since November 7. Elsőre csak bámulok, mint cár apuska Litvinyenkóra! Vajon miket írdogál TWA a szülinapomról? Közben pedig dehogy. Szó sincs erről, annál inkább, hogy immár egyhónapos a blogja, minek neve For a better Magyarland. Volt már, aki saturészegen ezt így magyarította nekem: a Jobbik Magyarországért.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sport rendőrség kézilabda tóta w hosszú katinka pálinger katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr9721634

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: รับทํา seo ขอนแก่น 2017.09.26. 14:40:40

Médiatörvény és reklámidő - Örülünk, Vincent?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása