komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Ronaldinho beollózta

2006.11.26. 23:50 csabax

Azt nem mondom, hogy leestem a székrõl Ronaldinho álomgólja láttán. Ugyanis felugrottam, majd feldöntöttem az asztalt. Szóval a lényeg, hogy a söröm nem borult ki. Ittam is rögvest egy jó nagy kortyot a Pilsner Urquell jellegû cseh sörbõl a brazil mágus csodagóljára. Eléggé lájtos volt az a szombat esti Barcelona-Villareal: 4-0-ra nyertek a katalánok és a brazil lefújás elõtti ollózós gólján kívül csak annyi emlék marad meg a meccsből, hogy én is nyertem. (Hazai gyõzelmekre tippelve hármas kötésben rámentem a PSV Eindhoven-Utrecht, Barcelona-Villareal, AC Milan-Messina trióra. Mindhárom esélyes nyert.)

Ma azért nem lett volna baj, ha a ManUtd kioktatja egy picit a Cselszít. Mindegy. Úgysem Roman Abramovics milliárdos csapata lesz az angol bajnok, megint eljött a Manchester United ideje. Szerintem. Sportfogadás-ügyileg egyik jó húzásom az FC Koppenhága-Randers 2-1, Dender-Waasland 4-0, Lazio-Ascoli 3-1, a másik a Dinamo Bukarest-Ceahlaul Neamt 2-0, Rangers-Kilmarnock 3-0, Steaua-Jiul Petrosani 3-0, a harmadik a Rapid-National 2-1, Olimpiakosz-Larisa 4-0, Panathinaikosz-Kalamariasz 3-2, a negyedik pedig a Sparta Prága-Viktoria Plzen 1-0, Boca Juniors-Colon 4-1, Lyon-Auxerre 1-0 hármaskötés volt. Ezek bejöttek.

Majdnem sikerült még egy hármast eltalálni, haragszok is picit emiatt cseh kedvenceimre. Hazai gyõzelmekre fogadtam meg az alábbi hármast: Anderlecht-Roeselare 3-2, Mlada Bolelsav-FC Slovacko 2-2, Rapid Bukarest-National Bukarest 2-1, ám a Skoda-gyárosok hazai pályán nem bírták legyõzni a sereghajtót. Pech. De azért nyugi! Este a Real Madrid is, az Inter is idegenben diadalmaskodott: a királyi gárda Valenciában, a milánóiak Palermóban nyertek. Uff, jól tették!

 

2 komment

Címkék: foci ronaldinho sportfogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr2619330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben 2006.11.30. 19:02:29

Sparta Prága-Viktoria Plzen 1-0,
még jó hogy nem sörmeccs volt....Cselszkiben 1et értek Veled!!!

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2006.11.30. 19:26:41

Ha sörmeccs lett volna, akkor idegenbeli győzelemre kellett volna fogadnom! Kábé így: Staropramen - Plzeňský Prazdroj 0-6.
süti beállítások módosítása