komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Simon Boglárka vírusos gégegyulladás miatt nem énekelhette el a Miss Saigont a Társulat showműsor harmadik döntőjében

2008.03.02. 13:26 csabax

Simon Boglárka vírusos gégegyulladás miatt nem énekelhette végig a Miss Saigont szombaton este, a Társulat című szereposztó showműsor műsor harmadik döntőjében. A tehetséges bajai lány produkcióját a zsűri nem értékelhette, viszont díjazták és elismerték a bátorságát, hogy ilyen helyzetben is ki mert állni a színpadra. Simon Boglárka nem esett ki az István, a király rockopera 25 éves jubileumi díszelőadására szereplőket válogató műsorból: a közönség továbbjutatta a bajai III. Béla Gimnázium Színistúdiójának egykori kiválóságát.

Simon Boglárka Chatillon Anna szerepében Simon Boglárka Eszter szerepében Simon Boglárka: balról Chatillon Anna, jobbról Eszter. A teljes írás a BAJA STORY internetes magazinban olvasható: KLIKK ide: bajai hírportál!

Szólj hozzá!

Címkék: m1 baja bácskai sport réka bajai alföldi róbert baja story szulák andrea rockopera társulat cserháti zsuzsa bogi istván a király simon boglárka ottmár attila iii. béla gimnázium

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr27361882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása