komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Baján ki és mikor kúrta el?

2007.09.17. 17:13 csabax

Jó, jó, értem én, hogy érdekes és fontos ez a balatonőszödi beszéd! Azzal is minden stimmt, hogy ha már itt van ez az egyéves évforduló, akkor minimum megemlékezni érdemes történelmünk eme momentumáról. Akkora coming out volt ez egy politikustól, hogy így vagy úgy, de mindenképpen érdemes újfent emlegetni a beszédet (és azt, hogy Fletó, elkúrtad!). Az ÖB nyilvánosságra kerülésének első szülinapján egyrészt arra szeretnék emlékeztetni, hogy például arra is itt az idő, hogy aki eddig még nem olvasta végig az őszödi beszédet, most ünnepélyesen megteheti, másrészt pedig arra, hogy még időben kéne vásárolni néhány doboz sört a legközelebbi italszaküzletben! Biztos, ami biztos, hiszen ki tudja, lehet, hogy a megszokottnál korábban kezdődik a műsor a tévében, s a végén még lemaradunk a kora esti rendszerváltásról.

Majd meglátjuk. Vagy nem.

Azzal semmi gond, hogy már megint és továbbra is kúrásról szól ez az ország. (Az élet is erről szól.) Eddig is lendületből küldték a pofánkba, hogy Győzike itt, Kiszel Tünde ott, mittudoném melyik fenomenális hiper-szuper-megasztárocska ebben a szent pillanatban éppen kivel, hogy tényleg igazak-e a Gyurcsány-Orbán pásztorórákról szóló negédes mendemondák, vagy csak a rosszakaróik terjesztik ezt... A lényeg, hogy elkúrtad, elkúrtuk, elkúrták, satöbbi, sokféleképpen lehet ezt ragozni.

Szerintem - néhány gondolat erejéig - hagyjuk ezt a balatonőszödi beszédet másra (Gyurcsány, elkúrtad!), legalábbis itt, Baján. Hiszen arról is lehetne beszélgetni, eszmét cserélgetni, hogy Baján ki és mikor kúrta el ezt az egészet! Vagy netán úgy történt a dolog, hogy tudtunk nélkül Gyurcsány leszakadt Bajára, s itt is jól elkúrta?

Szóval: Baján ki kúrta el?

A teljes írás a BAJA STORY bajai internetes magazinban olvasható: KLIKK ide!

Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz baja gyurcsány ferenc orbán viktor márfai péter zsigó róbert széll péter bajai búcsú lajos elkúrtad éber andrás révfy zoltán kristóf istván hajdú miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr36167945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása