komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Legyél a Bácskai Sport támogatója!

2007.06.22. 20:02 csabax

Működéséhez támogatókat, hirdető partnereket keres Baja és környéke egyik legnagyobb információs- és hírportálja, a Bácskai Sport. A honlap 1996-ban kezdte meg működését, az oldal kialakításánál elsődleges szempontnak tartottuk a hírek és információk könnyű áttekinthetőségét, továbbá a felhasználók számára fontos funkciók elhelyezését - így igyekszünk naprakészen hírt adni látogatóinknak. A fennállásának első évtizedében a tulajdonosa által szabadidőben és kedvtelésból készített Bácskai Sport az évek folyamán a bajai térség egyik meghatározó hírlapjává nőtte ki magát. Sport témában a Bácskai Sport egyértelműen a térség vezető hírforrása.

Látogatottsági statisztikánk (Webalizer) szerint 2006. júliusban 440052, augusztusban 414508, szeptemberben 427499, októberben 439670, novemberben 370183, decemberben 330449, míg 2007. januárban 868512 oldalletöltést mutatott.

A bajai, bácskai sporttal, valamint információs, szórakoztató anyagokkal kapcsolatos újság legfőbb feladatának továbbra is azt tartja, hogy mindent megtegyen a sport és az egészséges életmód népszerűsítéséért, naprakész híreket szolgáltasson a lehető legteljesebb körültekintéssel, bepillantást engedjen a bajai, bácskai sport történetébe, versenynaptárt, kulturális-, szórakoztató- és sportműsort közöljön, alternatívákat kínáljon az egészséges életmód iránt érdeklődő újabb generációk számára.

A BÁCSKAI SPORT további működéséhez kérjük a támogatását, amellyel Ön és cége is hozzájárulhat ahhoz, hogy újságunk továbbra is hatékonyan népszerűsítse Baja és környéke sportját, helytörténetét, kultúráját.

Hirdetési áraink: http://www.bacskaisport.hu/modules/tinycontent/index.php?id=1

A Bácskai Sport működésével, illetve a hirdetésekkel kapcsolatban bővebb információval szívesen állok rendelkezésére!

Üdvözlettel,
Lőrinczi Csaba
Bácskai Sport
www.bacskaisport.hu
info [kukac] bacskaisport.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci utazás szerkesztőség profibox sportfogadás karate bácskai sport triatlon kyokushin szállásfoglalás

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr4354946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása