komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

1 millió forintos összefogás a bácskai sportért

2007.04.16. 16:31 csabax

Az "1 millió forintos összefogás a bácskai sportért" honlap ötlete Nyugatról származik, ahol egy brit egyetemistának sikerül összehoznia 1 millió dollárt úgy, hogy a honlap 1 millió pixelét pixelenként 1 dollárért értékesítette. Azóta ez senkinek sem sikerült. Ha most sikeres lesz az 1 millió forintos összefogás a bácskai sportért honlap, akkor biztosan internet-történelmet írunk Magyarországon.


Hogy miben segíthetsz, és miben számítok a segítségedre?


- Terjeszteni, megismertetni a lehető legtöbb emberrel az "1 MILLIÓ FORINTOS ÖSSZEFOGÁS A BÁCSKAI SPORTÉRT" kezdeményezést és az ezért létrehozott honlapot, hirdetési felületet! Tudatni az emberekkel, hogy ilyen akciós hirdetéssel még nem találkoztak az életükben, hiszen eddig biztos nem volt olyan, hogy 3-5-10-20 ezer forintért 10 évre hirdessenek! (Pl.: most valaki akciósan hirdet 5000 forintért, ez napi 1,37 forint hirdetési kiadás 10 évre!)

Ráadásul aki itt hirdet, az nem csak borzasztóan olcsón hirdet, hanem egyrészt részt vesz a bácskai sport támogatásában, másrészt pedig részese lehet annak a Guinnes-rekordba illő kísérletnek, hogy egy egymillió pixeles hirdetési felületet teljesen megtöltsünk, s ezzel történelmet írjunk.


- Ezt a hirdetési formát azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek ajánlom, akik rendelkeznek honlappal. Azoknak, akik itt vásárolnak egy kisebb hirdetőfelületet, s egy figyelemfelkeltő reklámmal (mely egyben link a honlapjukra, ahol sok hasznos információval várják a látogatót) felhívják magukra, termékeikre, szolgáltatásaikra a figyelmet!


- Nem az a célom, hogy a támogatók nagyokat hirdessenek a honlapon! Annál inkább az, hogy sok kicsi sokra megy alapon rengeteg apró, olcsó hirdetés kerüljön fel rá. Tehát jobbára 1-3-5-7 ezer forintos, vagy ha valaki többet szán rá, akkor 10-15-20 ezer forintos hirdetésekből teljen meg az egymillió pixeles felület. Például hogy ha neked van honlapod, vagy a cégnek van honlapja, akkor azt meg lehet hirdetni mondjuk 1 vagy 3 ezer forintért, és felhívni a barátok és ismerősök figyelmét erre a kezdeményezésre és erre az új hirdetési lehetőségre.

Szólj hozzá!

Címkék: média sport bácskai sport 1 millió forintos összefogás a bácskai sportért

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr5659366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása