komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Horvátországban már süt a nap!

2007.03.28. 20:10 csabax

Magyarországi vendégeink többször kérdezik az adriatica.net, Horvátország legnagyobb internetes utazási irodájának ügyfélszolgálatától: "Hová érdemes menni Horvátországba, mit ajánlana?" A kollégák ilyenkor bajban vannak. A válasz nem könnyű, mert a lehetőségek megszámlálhatatlanok. A tisztavizű Adriai-tenger, napsütés, szigetek, világítótornyok, mediterrán hangulatú falvak és városok, nyolc nemzeti park, hat Unesco által jegyzett világörökség, fantasztikus strandok, friss halételek, jóízű borok és finom sajtok, számos sportolási lehetőség, gyönyörű naplementék, romantika, családi- vagy baráti nyaralás... Mit is ajánljunk?

A horvát tengerpart mintegy 5835 km hosszú partszakaszt foglal magába a szigeteken lévő partszakaszokkal együtt. Csak a kontinens tengerpartja több mint 1200 km hosszú, és összesen 1185 sziget és sziklazátony tartozik az országhoz! Horvátországot 2005. évben a Lonely Planet, majd 2006. évben a National Geographic Adventure magazin top-desztinációként jelölte meg.

A most következő nyári szezonban Horvátország megint az egyik legnépszerűbb nyaralóhely sok-sok utazó számára. Ha még nem döntötte el, hogy hová utazzon Horvátországba idén, fedezze fel az adriatica.net internetes oldalán a sok látnivalót és kirándulási tippet, ügyfélszolgálatunk pedig megtalálja az Önnek megfelelő szállást is. Pár napja egy vendég megkérdezte: "Most milyen az idő ott"? A válaszunk pedig: Horvátországban már süt a nap!

További információért kattintson ide: Horvátországi szálláshelyek!

Szólj hozzá!

Címkék: utazás horvátország online szállásfoglalás adriai tenger

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr1552079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása