komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Peti és Reni elindult világkupázni

2007.03.24. 23:05 csabax

Bajai Péter és Koch Renáta számára ezen a hétvégén elkezdődik a versenyidény. A két mogyis sportoló épphogy hazaérkezett e hét elején a Kanári-szigeteki válogatott edzőtáborból, másnap ismét repülőre ültek, és irány Ausztrália, Új-Zéland és Japán! Hosszú útra indultak, s az egyhónapos külföldi túra alatt a következő versenyeken indulnak: március 25. Triatlon Világkupa Mooloolaba (Ausztrália), március 31. Triatlon Óceánia Kupa Wellington (Új-Zéland), április 15. Triatlon Világkupa Ishigaki (Japán). Ez a három verseny, valamint az ezeket követő portugáliai és dél-afrikai Világkupa-futam számukra nagyon fontos, hiszen akár még az is eldőlhet, hogy lesz-e esélyük vagy érdemes-e a továbbiakban reménykedni a 2008-as pekingi olimpiai részvételen.

Sajnos, Reni számára eléggé szerencsétlenül startolt ez az utazás. Mivel nincsenek pontos infók, ezért az alapinfókat írom le: a Kanári-szigeteki edzőtáborból hazafelé jövet a repülőn elkeveredett a poggyásza. Ha nagy nehezen is, de azért a csomag - mindössze néhány órával az Ausztráliába való indulás előtt! - előkerült. A gyorsposta kocsijáról valahol Dunaföldvár környékén szedték össze a csomagot. Summa summárum: Reni lekéste a Londonba induló repülőgépet. A többiek elrepültek (Bajai, Walkó, Kuttor, Török). Nagy szerencse, hogy az angol fővárosban több órát kellett várakozni az Ausztráliába induló gépre, s addig Reni egy másik repülővel eljutott Budapestől Londonba. Onnan már mind az öten együtt utaztak tovább. Leszálltak Brisbane-ben, s ott kiderült, hogy Koch Renáta összes csomagja eltűnt, elvitték máshová.

Szombat este 9 órakor az a legutóbbi hír, hogy a csomagok nem kerültek elő, így Reni a rendezőktől kapott kölcsönbiciklivel fog versenyezni. Hogy a többi, versenyzéshez szükséges kelléket (futócipő, bringacipő, mez, stb...) hogyan szerzi be, azt majd később tudjuk meg.

Infók az ausztráliai Triatlon Világkupáról: A női futam ausztrál helyi idő szerint vasárnap 11:00 órakor, a férfiak futama pedig 13:30 órakor kezdődik. Ez jelenleg azt jelenti, hogy magyar idő szerint a nők vasárnap hajnali 3 órakor, a férfiak pedig 5.30-kor rajtolnak. Igen ám, de itt ne feledjük, hogy most éjjel van a nyári időszámításra való áttérés és hajnali 2-kor egy órával előrébb, 3-ra kell állítani az órát. Tehát aki - hozzám hasonlóan - a mogyisok szereplését és a versenyt élőben akarja követni az interneten az ITU honlapján, annak kellemes virrasztást és jó szurkolást kívánok!

Szemezgető a rajtlistáról:

Férfiak: Gomez Javier ESP, Potts Andy USA, Kahlefeldt Brad AUS, Gemmell Kris NZL, Docherty Bevan NZL, Garza Arturo MEX, Pais Bruno POR, Atkinson Courtney AUS, Petzold Maik GER, Moulai Tony FRA, Shoemaker Jarrod USA, Dellow David AUS, Hayes Stuart GBR, Glushchenko Andriy UKR, Florek Marcin POL, Jaskolka Marek POL, Sysoev Igor RUS, Stannard Richard GBR, Fleischmann Brian USA, Reed Shane NZL, Marceau Olivier SUI, Albert Marko EST, Hopper Matt AUS, Croes Peter BEL, 26 Jones Kyle CAN, Friman Doug USA, Umphenour Joe USA, Tichelaar Paul CAN, Ellice Clark NZL. (a teljes rajtlista ITT olvasható)

Nők: Fernandes Vanessa POR, Franzmann Joelle GER, Dittmer Anja GER, Bennett Laura USA, Snowsill Emma AUS, Whitcombe Andrea GBR, Groves Lauren CAN, Warriner Samantha NZL, Hewitt Andrea NZL, Tanner Debbie NZL, Cortassa Nadia ITA, Luxford Annabel AUS, Lisk Ricarda GER, Murua Ainhoa ESP, Haskins Sarah USA, Moffatt Emma AUS, Abram Felicity AUS, Blatchford Liz GBR, May Elizabeth LUX, Hill Rina AUS, Niwata Kiyomi JPN, Swail Julie USA, Dillon Michelle GBR, Kutsuna Shizuka JPN, Samuels Nicky NZL, Xing Lin CHN, Cave Leanda GBR, Tucker Helen GBR, Nakanishi Machiko JPN és a nagy kedvencem: Nicola Spirig (Svájc, ő látható a mellékelt képen).

A magyar versenyzők: Koch Renáta (Mogyi SE Baja), Walkó Andrea (TVK-Mali Tiszaújváros), Bajai Péter (Mogyi SE Baja), Kuttor Csaba (Team Miskolc), Török Dániel (TVK).

Szólj hozzá!

Címkék: sport olimpia triatlon bajai péter koch renáta nicola spirig

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr3750588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása