komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Mégiscsak Ljiljana Nikolovska!

2006.12.06. 18:48 csabax

Azért, ha jobban belegondolok, mégiscsak Ljiljana Nikolovska! Mégiscsak ő volt a Grupa Magazin első énekesnője, őáltala vált ismertté, híressé az együttes, meg amúgy is: belemászik a fülcimpámba a hangja. Pedig - Isten látja a vesémet - ez nagyon nem az a zene, amit kedvelek. Elmorfondíroztam egy darabig, hogy akkor most Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović vagy Jelena Rozga? Végül úgy döntöttem, hogy a franc erőlködik ilyen hülyeségeken. Főleg azért, mert amúgy nyilvánvaló: Ljiljana Nikolovska a hang, Danijela Martinovićról még nem tudok mit mondani, Jelena Rozga pedig elkezdheti csapkodni az ajtót::-) Alant egy szöveg és dal, ami akkor talált meg, amikor még kissrác voltam...

Magazin: Put putujem

Hej, duso, hej, stara ljubavi
ja ne mogu vise
na te cekati

Put putujem, put daleki
sav te zivot ljubim, ne zaboravi
put putujem, a zao mi
nemam kome reci
da te pozdravi, za me poljubi

Ja nemam lijek da me ozdravi
samo tvoju sliku da me isprati

Put putujem, put daleki
oko moje zoru nece vidjeti
put putujem, a zao mi
nemam kome reci
da te pozdravi, za me poljubi

Hej, duso, hej, stara ljubavi
sto ti moje rijeci
vjetar ne nosi

Put putujem, a zao mi
nemam kome reci
da te pozdravi, za me poljubi

***
A Put Putujem több lemezen is megtalálható (különböző válogatáslemezek, balladák, Najbolje godine, Svi Najveci hitovi 1983-1990, Balade, Greatest Hits, jóégtudja), de tudomásom szerint előszőr - óh, te jó éj, milyen meglepő! - az 1986-ben kiadott Put putujem lemez révén/által találkozhattak vele azok, akik találkozni akartak vele.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene yugoslavia grupa magazin ljiljana nikolovska jelena rozga

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr7121407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása