komment-dot-kom

Linkblog

roger feederer

Csisztu Zsuzsa nem a legjobb numera

2006.12.01. 16:07 csabax

Csisztu Zsuzsa nem a legjobb numera, olvasom, de azért viszonylag előkelő helyen végzett. Hiába no, celeb ő, megdolgozott ezért. Nagyon is jó hely ez, nem kell majd emiatt reklamálni Istennek az állatkertben. Görög Zita már oké, nem meglepő a helyezése. És még csak nem is szőke!

Egyébként tényleg nagy szerencse, hogy épp ma tudtam meg, kik a legjobb numerák. Enélkül nyilván szökött rab után kellett volna kutakodnom a susnyásban, esetleg tippelőjátékot arról, hogy ma ki megy el vagy kit rúgnak ki a Magyar Hírlaptól.

Ha már újság, akkor essen pár szó a monopolhelyzetben lévő sportnapilapról is. Tegnap még azt hittem, hogy megszűnt a Nemzeti Sport, de mostanra bizonyossá vált, hogy ez így, ebben a formában nem igaz. Legalábbis nyomtatott változata még van.

Az online kiadása áldozatul esett a netpresszó reklámkampányának. Jó kérdés: ez most etikátlan vagy csak buta? Szerintem mindkettő. Az italkimérés agyonreklámozása miatt nem csak Népsport került szívóágra, hanem a Ringier néhány másik érdekeltsége is (pl.: Népszabadság, Blikk). Sebaj, ez legyen az ő gondjuk. Előbb-utóbb majd ők is visszakapják az arcukat.


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: lapszemle nemzeti sport csisztu zsuzsa

A bejegyzés trackback címe:

https://maganzarka.blog.hu/api/trackback/id/tr2620479

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bio Thru Garcinia 2019.04.12. 16:00:59

Heti Asztrik: Magyarság és identitás - Felszabtér

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása